Om Mads Anker VVS

[vc_row][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1412880738269{margin-top: 60px !important;}”][vc_column_text]

Om Mads Anker VVS

Mads Anker VVS er grundlagt i 2011, af VVS-installatør Mads Anker.Proff

Mads Anker VVS beskæftiger sig primært med VVS service og entreprise, blikkenslagerarbejde ventilationsmontering og energi montering til nybyggeri og industri. Vi tilbyder renovering, servicering og udskiftning af anlæg. Derudover kan vi også foretage målinger og analyser på energianlæg samt yde vejledning af brugere af energitekniske anlæg.

Mads Anker ønsker at være kendt for god kvalitet og service. Derfor tilbyder vi altid gennemtænkte løsninger uanset opgavens omfang og kompleksitet.

Vision

Mads Anker VVS vil være en toneangivende og normsættende virksomhed indenfor tekniske installationer.

Mission

Mads Anker VVS forpligtiger sig til at yde en ekstraordinær god service til sine kunder ved levering af tekniske installationer. Dette opnås ved:

At fokusere på kerneprodukter og udvikle specialister indenfor de enkelte nicheområder, som kontinuerligt holder sig ajourført med gældende regler og standarder for udførsel.

At levere de for kunden mest optimale, og driftsøkonomiske løsninger, dette via gennemtestede materialer, kombineret med godt håndværk, og nyeste teknologi.

Miljøpolitik

Miljø og omverden – vi tilbyder vores kunder løsninger, der konstrueres med tanke for miljø og omverden gennem et design og materialevalg, der sikrer installationerne en lang levetid.

Sammen med vores kunder, fagfolk og arkitekter arbejder vi for at skabe økonomiske fordelagtige og energieffektive tekniske installationer, som lever op til morgendagens krav og hele deres livscyklus er bæredygtige og skånsomme for miljøet.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462276875749{margin-top: 130px !important;}”][/vc_column][/vc_row]

2 thoughts on “Om Mads Anker VVS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *